Huomio

Nämä eivät ole omien pienten karvaisten käsieni tuotoksia, ne löytyvät Suden silmukoista. Tänne on kerättynä muistiin netistä löytyviä toisten tekemiä ilmaisia ohjeita ja ideoita.

perjantai 20. syyskuuta 2013

Tossut naisille


Vähän isompi malli tossuista, mahtuu jopa omaan jalkaankin =) Ohje on Ravelryssakin, mutta ainakin minä ymmärsin paremmin ruotsin kielisen version Google kääntäjän avustamana.

8 kommenttia:

 1. Aivan ihanat tossut ♥
  Kaunista käden jälkeä.

  VastaaPoista
 2. Kätevän näköiset läpyttimet mutta olsin kysynyt sulta -ammattilainen kun olet - sellaista asiaa että saako tai voiko villasukkiin ommella kantapään kohdalle jotain pehmeää nahkaa tms?
  Katsos kun turvakengät syövät (minun kantapäänihän ovat pehmeät kuin vauvan pepa) kaikista villasukista kantapäät. Harmittaa kun sukat olisvat muuten ihan buenot ja eukolla on mennyt hermo mun alituiseen paikkauspyyntö -kitinääni. Jotain pitäisi nyt keksiä kun tulee toi talvikin...

  VastaaPoista
 3. No mikä ettei vois nahkaa laittaa, tuohan onkin hyvä idea.
  Nyt kun olet alkanut käsitöitä tekemään, niin voisit seuraavaksi vaimolle tämmöiset tossut tikutella joululahjaksi. Varmasti tulis vaimolle tippa silmäkulmaan (jos ei ilosta, niin ainakin harmista ) =D

  VastaaPoista
 4. Kiitos tiedosta mutta älä sinä nainen rienaa...vai vielä tikutella joululahjaksi :D

  Hyvä jos saan sen hemmetin lätkän väsättyä ennen joulun pyhiä ;D

  VastaaPoista