Huomio

Nämä eivät ole omien pienten karvaisten käsieni tuotoksia, ne löytyvät Suden silmukoista. Tänne on kerättynä muistiin netistä löytyviä toisten tekemiä ilmaisia ohjeita ja ideoita.

tiistai 10. syyskuuta 2013

Three Color Linen StitchTämä näyttää niin mielenkiintoiselta neulepinnalta ja tällä videolla hyvin opetettu. Kunhan vielä keksin mihin tätä voisin käyttää =)

9 kommenttia:

 1. Tuo tätihän sen sanoi, tiskirätiksi :) Mut mä näkisin tän ehkä myös tilkkuna peitossa tms. Hienoa jälkeä kyllä syntyy, laitan tän itsellekin muistiin inspiraatioksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietin, että tuo voisi olla aika kivaa lapasissa, eiköhän tuo onnistuisi pyörönäkin aika helposti.

   Poista
  2. Joo, sitäkin mietin, enkä nää estettä miksei toimisi pyörönä. Jos ei toimi, nin pitää pistää toimimaan! :)

   Tarkkana kyl tuon kans pitää olla, et on langat oikealla puolella :D Ei parane väsyneenä tai häiriön keskellä yrittää...

   Poista
 2. Näillä taidoilla jos nyt aloittaisin, niin olisin laitoshoidossa ennen ensimmäisiä lumia eli tunnustan rehellisesti kunnioittavani ihmisiä jotka osaavat ommella (vai onko kutomista, minä kun en näistä tiedä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin , ehkä on parempi aloittaa jollakin yksinkertaisemmalla ohjeela. Neulominen on miehilläkin muotia nykyään, joten siitä vaan opettelemaan.

   Poista
 3. Eiköhän aleta opettelemaan ja ällistetään toiset bloggarit taidoillamme =D

  VastaaPoista
 4. Hieno löytö - katselin kerran ja toissa illalla jo aloitin olkalaukun teon tuolla mallilla, kun langatkin sattuivat kotoa löytymään! Joten kiitos vinkistä!

  VastaaPoista
 5. Kiitos ohjeesta! Tein ensityökseni kokeiluna patalapun. Tuli ihana! Niitä voi vaikka pieniksi joululahjoiksi värkätä.

  VastaaPoista