Huomio

Nämä eivät ole omien pienten karvaisten käsieni tuotoksia, ne löytyvät Suden silmukoista. Tänne on kerättynä muistiin netistä löytyviä toisten tekemiä ilmaisia ohjeita ja ideoita.

lauantai 1. syyskuuta 2012

Virkattu palloAmigurumien teossa pallon tekeminen on yksi perusjutuista.  Tässä yksi ohje.
Pallon koko muuttu jo pelkästään lankaa vaihtamallakin. 

2 kommenttia:

  1. Hei! Tuo näyttää olevan vanha perinteinen pallon virkkausohje, olen sen havainnut myös hyväksi ohjeeksi. Ohjeita lukiessa tulee usein vanha ohje eteen...neuleohjeetkin kuuluu tekijänoikeuksien piiriin, niinkuin kaikki muukin omaperäinen tuotanto. Neule- ja virkkausohjeissa on usein vaikea sanoa kenelle tekijänoikeudet kuuluuvat vai kuuluvatko ne kenellekään. Neuleblogeissa ja Raverlyssakin on ollut ohjeita, jotka on nimetty jonkun "suunnittelijan" nimiin ja ohje on kuitenkin vanha ja perinteinen ohje. Novitan sukkalehdessäkin oli joku tuttu ohje ja suunnittelijan nimi alussa ja joka kuului noihin vanhoihin ohjeisiin. No nämä ajatukset tässä vaan heräsivät... :)

    VastaaPoista
  2. Kiva kun laitat näitä ohjeita mukaan :) JA kiitokset kiitoksista ja laavakiveä se todellakin lienee. Olen ollut vähän muissa hommissa kiinni ja bloggailu jäänyt vähemmälle ;)

    VastaaPoista